Ένα τρελό, τρελό…διοικητικό!

Posted: Οκτώβριος 20, 2007 in Τουρλού

Και επειδή έχουν γραφτεί πολλά και ωραία ποστ, είπα να καταστρέψω αυτήν την προσπάθεια, καταθέτοντας τη μικρή αλλά αρκετή μέχρι τώρα εμπειρία μου στο «φρέσκο» διοικητικό, που νομίζω μιλάει από μόνη της και επιβεβαιώνει τον τίτλο του ποστ.

1)Η Κωνσταντίνα Μπαμπάνη (υπεύθυνη οικονομικών) μάλλον δεν ζει πια.Αυτή που έρχεται στο διοικητικό είναι ένα υβρίδιο του πρώην υπευθύνου οικονομικών(νυν προέδρου) και της Κωνσταντίνας, που προήλθε από τη μετάλλαξη που της έκανε «αυτός».Αντί για κόρες, τα μάτια της έχουν το σήμα του δολλαρίου, μιλάει μόνο με τεχνικούς όρους και μεταφράζει τα πάντα σε χρήμα-όπως τόσο καλά της δίδαξε ο προκάτοχος της/μέντοράς της/δεν ξέρω και εγώ τί άλλο ακόμα(ακούγονται κάτι ύποπτα «ίδιαίτερα» στο γραφείο κτλ….).Κωνσταντίνα, VOLVER!!!

2)Ο νυν πρόεδρος, γνωστός στους ευρύτερους καλλιτεχνικούς κύκλους ως Θ.Αγγελόπουλος, ως άλλος Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοινώνει τα θέματα προς συζήτησιν, μόνο αφού έχει πρώτα επιβάλει την τάξη με χτύπημα στο τραπέζι, που συνοδεύεται συνήθως από σίγουρη και δυνατή φωνή (όπως ενός αληθινού ηγέτη) που προστάζει «ησυχία».Με αγαπημένη συνήθεια τις απειλές παντός τύπου και τα υπονοούμενα (κάτι περίεργο συμβαίνει με «αυτόν» και τον αρχισυντάκτη πανεπιστημιακών-δεν ξέρω τί…), έχει φτάσει στο σημείο να απειλήσει μέλος του διοικητικού με αποπομπή από το σώμα, επειδή δεν τον….άκουγε!!!(ονόματα δεν λέμε, καταστάσεις δεν θίγουμε…χιχιχιχιχι)

3)Πολύμνια ή αλλιώς υπεύθυνη διαφημίσεων ή αλλιώς «σώστε με από τον αλκοολισμό».Ιδιαίτερα επιρρεπής στις καταχρήσεις (κυρίως αλκοόλ-πληροφορίες που τη θέλουν χρήστη και άλλων παράνομων ουσιών, ελέγχονται ως ανακριβείς μέχρι στιγμής…).Πάντα καθυστερημένη στις συναντήσεις-γιατί από το πολύ πιοτό χάνει τη ΦΕΚ και μέχρι να τη βρει θέλει τον χρόνο της-.Όταν επιτέλους χτυπάει το κουδούνι και τα υπόλοιπα μέλη βγάζουν έναν αναστεναγμό ανακούφισης, που τα κατάφερε για μια ακόμα συνάντηση, φροντίζουμε να εξαφανιστεί κάθε είδους οινόπνευμα που υπάρχει στον χώρο και επιτρέπεται μόνο καφεϊνη, προς αποκατάστασιν (εεεεεε????) της νηφαλιότητας της…Το δε παραλήρημα που της προκαλεί η μέθη, εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης με άναρθρες κραυγές των bars και clubs όπου συνηθίζει να καταθέτει αμύθητα ποσά για να καλύψει τις τεράστιες ποσότητες αλκόολ που καταναλώνει…κάθε βράδυ!-η μέρα ξεκινάει μετά τις 3 το μεσημέρι για αυτήν…-Τέλος, σε πρόσφατη συνάντηση, στην προσπάθειά της να βοηθήσει το περιοδικό, ενώ παράλληλα ήταν πιωμένη- πάντα-ακούστηκε να λέει κάτι ακατάληπτο για προφυλακτικά και διαφημίσεις…Poor girl, απελπισμένη από όλους και από όλα, χτυπημένη από το πιοτό και τη μοίρα, εναποθέτει τις τελευταίες της ελπίδες…στον έρωτα με προστασία!

4)Βαγγέλης ή αλλιώς αρχισυντάκτης πανεπιστημιακών, ή όπως είναι ευρύτερα γνωστός στους τακτικούς επισκέπτες τoυ blog, V for Ventouza.Είναι σίγουρα ο διάβολος με το αγγελικό πρόσωπο.Αθώος στην πρώτη προσέγγιση, δεν αργείς όμως να καταλάβεις ότι πίσω από αυτό το πρόσωπο κρύβεται ο V for Vitsiozos -πιο kinky εκδοχή του Ventouza-.Μυστικές συνεννοήσεις με τον πρόεδρο σε μια ακατάληπτη γλώσσα, της οποίας βασική λέξη είναι το «μπομπίδια» και ο νοών νοείτω…

5)Πανογιάννης ή αλλιώς αρχισυντάκτης πολιτιστικών.Αν και δεν έχει και πολύ νόημα που γράφω για αυτόν, αφού το πιο πιθανόν είναι να καταφέρει να ξαναμπει στο blog μετά από κανένα μήνα προσπαθειών, λόγω ασχετοσύνης…(χιχι).Πέπλο μυστηρίου καλύπτουν αυτόν τον λίγο περίεργο τύπο,που εντείνεται από την πρόσφατη εξαφάνισή του από τις συναντήσεις….Όταν όμως εμφανίζεται, μιλά και αυτός μια ακατάληπτη «τηλεοπτική» γλώσσα, που περιέχει όλους τους συμμετέχοντες των reality-shows, όλες τις λαϊκες αοιδούς και εν γένει όλες τις TV-περσόνες!Άσε που όταν δίνει μάθημα έχει την εξαιρετική ικανότητα να ισοπεδώνει τους υπόλοιπους που το δίνουν ,με ατάκες τύπου»α, καλά με 1 πρακτικό δεν περνάς με τίποτα…»Επίσης ,υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι συμμετέχει και αυτός σε ό,τι κάνουν ο έτερος αρχισυντάκτης με τον πρόεδρο, ό,τι και αν είναι αυτό…

Εν κατακλέιδι, έχω να πω , όπως και μόνοι σας θα διαπιστώσατε, ότι η μόνη υγιής θέση σε αυτό το διοικητικό είναι αυτή των δημοσίων σχέσεων, που απαρτίζεται από την εξαιρετική Κατερίνα(ξ) και εμένα, που έχουμε σχεδόν εγκλωβιστεί με όλους τους παρανοϊκους εδώ μέσα…

Υ.Γ.Κάθε σχόλιο-άμυνα δεκτό…

Κλειώ/Κλο-Κλο/το 1/2 των δημοσίων σχέσεων

Advertisements
Σχόλια
 1. Ο/Η Πολύμνια λέει:

  Ο Θεοί του Ολύμπου!!!
  Λίγο καιρό έλειψα και εδώ έχει γίνει το σώσε!
  Καταρχήν να πω ότι το post λέει μόνο την αλήθεια! Παρ’όλο που κακώς η Κλειώ και η Κατερίνα είναι στο απυρόβλητο… Πώς νομίζετε ότι κάνουν Δημόσιες Σχέσεις?????
  Παρ’ολα αυτά πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει παρεξήγηση! Δεν πίνω μόνο…κάνω και άλλα χειρότερα!!! (Μαμά αν μπεις στο blog κάνω πλάκα!!)
  Εντωμεταξύ ο αρχισυντάκτης Πανογιάννης έφερε τα πάνω κάτω με το comment του διότι έριξε τον Ρομπόλα από τον θρόνο του πιο βρωμόστομου στο blog και στρογγυλοκάθησε ο ίδιος!!(«μπήκα μωρή ψώλα»??????????? αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ!!!)
  Τέλος τα Διαφημιστικά να τα προσέχετε γιατί παίρνουμε το καπελάκι μας με τον Χαντζή και πάμε Χονολουλού και τότε να σας δω να μοιράζετε το Καλειδοσκόπιο σε φωτοτυπίες!!!!

 2. Ο/Η ilias λέει:

  Ναι, αλλά μπαγιάτικο ψωμί βάζωμε στα κεφτεδάκια, ουχί φρέσκο… (το λέω έτσι, αρτοποιητική αδεία)

 3. Ο/Η Cleo λέει:

  Δεν τσιγκλάω κανένα!Αλλά οι ημερομηνίες μιλούν από μόνες τους, ε Ηλία?Από χτες, είσαι μεγαλύτερος κατά ένα χρόνο ή κάνω λάθος?Μπαγιάτικος, μπαγιάτικος!!!!χαχαχαχααχ…

 4. Ο/Η ilias λέει:

  Καλή μου Κλειώ, γιατί με τσιγκλάτε; Θέλετε ναρχίσω να απαντάω κι εγώ σαν το Δάσκαλο Ρομπόλα; Ας ενδυθώ κι ετούτο λοιπόν!
  Μωρή μη σε χέσω που είμαι μπαγιάτικος…
  Μπα δε το χω.
  Μέσα σε φέρετρα και γλιτσερά σατέν μπαγιατεύω
  λίγα μούσμουλα, λίγο νερό γυρεύω
  τρία πουλάκια κάθονταν και αμολούσαν κουτσουλιές
  μου λερώνουν τα μάρμαρα,
  κι από κάτω, τα χαλίκια μου τρώνε τα πόδια.
  Σσσσσσσσσ….

 5. Ο/Η Cleo λέει:

  ΚΑι μετά από αυτόν τον ευχάριστο διάλογο ανάμεσα στα «διαφημιστικά» και στο «Τμήμα αποσύνθεσης», καλώ ΠΟλύμνια να απαντήσει στο ποστ, γιατί σαν πολύ προκλητικά μας αποφεύγει…Η αλήθεια πονάει…

 6. Ο/Η tokaleidoskopio λέει:

  Σκατά στον Α. Χαντζή

  Γιώργος «τμήμα αποσύνθεσης» Ρομπόλας

 7. Ο/Η Α. Χ. Χαντζής λέει:

  Σκατά στον Ρομπόλα.

  «Τα Διαφημιστικά»

 8. Ο/Η Ηelena λέει:

  ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ εσύ είσαι????Ή με γελούν τα μάτια μου????Μπήκες στο blog και έγραψες κιόλας???? Είμαι πολύ περήφανη για σένα!!!

 9. Ο/Η tokaleidoskopio λέει:

  Σκατά στα διαφημιστικά. Μπομπίδια.

  Γιώργος «ένα κουτουκάκι φίνο » Ρομπόλας

 10. Ο/Η Cleo λέει:

  Όπως μόνοι σας διαπιστώσατε , τα παραπάνω comments απλά επιβεβαιώνουν το ποστ.Πανογιάννη μην μιλάς, γιατί ξέρω και εγώ το δεξιό μυστικό σου(αλλά καλύτερα να μην ειπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες)…ΚΑι ναι, αν περάσω ενοχικό θα σε χέσω ευχαρίστως!
  Ηλία και εμείς σε αγαπάμε και ας είσαι μπαγιάτικος!
  Βαγγέλη keep on talking…
  ΚΑτερίνα-Αλέξανδρε συμφωνώ με την Κατερίνα!ΚΑι εγώ τον Θανάση ξέρω για πρόεδρο…!Φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Ο/Η V for Vangelis λέει:

  Mπομπίδια

 12. Ο/Η ilias λέει:

  Ωραίο κειμενάκι, γκουντ! Έτσι παλαβά συνεχίστε!
  ُΕίστε ένα κι ένα, όλα σας, παιδάκια με όρεξη και βλέμματα καθαρά!
  Δεν έχω να πω τίποτα για το φετινό ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ διοικητικό.
  Απλώς χαίρομαι ειλικρινά που είστε εσείς!
  Νόουπ, φρέκο χωρίς εισαγωγικά, είστε τα νέα μας πουλέν!
  Αη λαβ γιου ολ!

 13. Ο/Η vasiab λέει:

  Κωνσταντίνα ζεις εσύ μας οδηγείς!!!
  Πάρ’τους τα λεφτά να πάμε για ποτά!!!
  :-PPP

 14. Ο/Η Α. Χ. Χαντζής λέει:

  Συγγνώμη αλλά πρόεδρος στις καρδιές μας είναι ο Ρομπόλας. Γι΄αυτό και του χρόνου σκεφτόμαστε με την Πολύμνια να του δώσουμε τα Διαφημιστικά. Σίγουρα θα θέλει.

 15. Ο/Η Πανογιάννης λέει:

  Μπήκα μωρή ψώλα για να μη λες! Λίγα τα λόγια σου για το διοικητικό γιατί είναι οι μόνοι
  που ξέρουν το δεξιό μυστικό σου… Α, και αμα περάσεις ενοχικό, να με χέσεις…

 16. Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ. λέει:

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ είναι ο Θανάσης Αγγελόπουλος! Για να μην ξεχνιόμαστε…

 17. Ο/Η tokaleidoskopio λέει:

  Για να μη κάψω το ευφυές αυτό post της Kλο Κλος, θα αρκεστώ μόνο σε ένα σχόλιο…Χαντζή μικρέ από τις πολλές προσευχές έχεις ξεκουτιάνει. Παίξε κάνα Pro να ισιώσεις.

  Γιώργος » κολλάω πομπίνες με βενζινόκολα» Ρομπόλας

 18. Ο/Η Α. Χ. Χαντζής λέει:

  Είναι ο πρόεδρος.

 19. Ο/Η Cleo λέει:

  Γιατί είναι στο φετινό και δεν το ξέρω?ή μήπως λες τιμής ένεκεν?

 20. Ο/Η Α. Χ. Χαντζής λέει:

  Για το Ρομπόλα, γιατί δεν έγραψες;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s