ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΣ

Posted: 24 Μαΐου, 2009 in Τουρλού

Όπως και κάθε χρόνο από την αρχή του θεσμού (με εξαίρεση το έτος 2005 αν δεν απατώμαι. Αν απατώμαι παρακαλώ διορθώστε με), έτσι και φέτος, το Καλειδοσκόπιο θα κάνει το ετήσιο φεστιβάλ του. Φέτος θα επιστρέψει στην Φιλοσοφική. Πέρισυ είχε πάει μία βόλτα στην Πολυτεχνειούπολη επειδή η τότε υπεύθυνη φεστιβάλ ήταν Πολυτεχνίτισσα (άλλος ήταν ο λόγος, πλάκα κάνω. Είχε αμίαντο στη Φιλοσοφική, λέει, τέλοσπάντων, δεν είναι αυτό το θέμα). Λοιπόν! Λέω, φετος, φεστιβάλ θα κάνει το Καλειδοσκόπιο στην Φιλοσοφική Σχολή πάνω, στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Το Φεστιβάλ θα γίνει Τρίτη και Τετάρτη, 2 και 3 Ιουνίου.

ΤΡΙΤΗ 2 – ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟΥ

ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ

Να συνεχίσω τώρα την αφήγηση. Το Φεστιβάλ είναι ένα άνοιγμα του περιοδικού προς το κοινό του, προς τους αναγνώστες του, προς τους φοιτητές που δεν το ξέρουν για να το μάθουν, προς τους φοιτητές γενικότερα, μια πολιτιστική προσφορά, έτσι ωραία και κουλτουριάρικη και διασκεδαστική και γενικά καλή.

Φέτος θα έχουμε, όπως πάντα, συναυλίες. Την πρώτη μέρα θα γίνουν όλες. Θα ξεκινήσουν κατά τις 12.  Ενδέχεται να παίξουν τα κρουστά του ΕΜΠ με την ομάδα του Βασίλη Βασιλάτου. Μετά, θα εμφανιστούν με την κάτωθι σειρά οι:

egghell, nou specul, encardia, the junkie opera choir, barbara’s straight son, echo tattoo

Την επόμενη μέρα θα υπάρξει μία εκδήλωση από Παλαιστινίους. Μετά θα παίξει ένα θέατρο! Μετά θα προβληθεί ένα ντοκυμαντέρ της σειράς «Εξάντας», παρουσία του Αυγερόπουλου. Μετά θα έχει προβολές ταινιών μικρού μήκους από φοιτητές, και μία ταινία μικρού μήκους του σκηνοθέτη Σύλλα Τζουμέρκα. Μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τον Σύλλα Τζουμέρκα.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των υπέροχων, στον χώρο της Φιλοσοφικής θα έχει εκθέσεις εικαστικών, κόμιξ και φωτογραφίας. Επίσης, θα έχει και επιτραπέζια. Επιπατώμια δηλαδή. Ένα γιγαντιαίο τρίβιαλ και ένα γιγαντιαίο twister.

Αυτά τα ωραία θα έχει εκείνο το διήμερο στη Φιλοσοφική.

Σας περιμένουμε όλους.

κατερίνα (ξ) και ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ γενικά

Σχόλια
  1. Ο/Η Helena λέει:

    κι εγώ απ’όλα έφαγα και με τρελούς συνδυασμούς και κατέληξα: ήταν ο καφές! Μπράβο ρε κατρίν που δε με άφησες να πιω, να τι θα πάθαινα!thanx!ματς μουτς

  2. Ο/Η Μanolis λέει:

    Παντως δεν ήταν το μιλφειγ, γιατι εγω μόνο από αυτο έφαγα και δεν επαθα τίποτα…

  3. Ο/Η stella λέει:

    loipon smr itan mia para poli wraia mera pou mazeutikame k thimithikame ta xronia tou nipiagwgiou zwgrafizontas…episis itan akoma pio wraia pou to kaname refene to partaki k oli mera eixame kati na trwme…fagame ap ola k se diaforous sindiasmous k ola eixan geusi apisteuti…alla paidia i douleia kapou xalase…den kserw an girisate spitia sas ok alla egw auti ti stigmi eimai ena vima prin tin plisi stomaxou(alitheia prwti fora to pathainw)…eutixws omws gia ton enoxo mageira…efaga ap ola k den mporw na prosdiorisw ti me peirakse toso…an exoun emfanistei k alla krousmata parakalw enimerwste me gia na mn anisixw idiaiterws(xaxa)!

  4. Ο/Η V for Vangelis λέει:

    Oι Changing Faces δεν θα παιξουν τελικα;;;
    Επίσης μην ξεχνατε οτι το φεστιβαλ θα αρχίσει στις 30 Μαίου στο Ντράφι. Εκεί θα γίνει η τελετή έναρξης και μετά θα ακολουθησουν όλα τα αλλα

  5. Ο/Η Helena λέει:

    wow! Τέλεια! FE5TIVAL ΣΤΗ Φιλοσοφική!!!
    2 σημεία κρατώ:
    -«Εκείνο το διήμερο», όπως: «Εκείνο το καλοκαίρι……»
    -Επιπατώμια???Επιπατώμια?????????????εεεεε???χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε