ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Posted: Μαΐου 14, 2012 in Παλιότεροι διαγωνισμοί φωτογραφίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Με Θέμα: «Τεχνολογία και κοινωνία»

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία.
 2. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται αυστηρά τα μέλη του ΔΣ και της συντακτικής του περιοδικού «το Καλειδοσκόπιο». Παρόλα αυτά μπορούν να συμμετέχουν φιλικά.
 3. Το υλικό με το οποίο θα συμμετάσχει ο κάθε διαγωνιζόμενος θα είναι αποκλειστικά έως και 2 φωτογραφίες με θέμα «Τεχνολογία και κοινωνία».
 4. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των διαγωνιζόμενων όλων των όρων του παρόντος κειμένου και η μη συμμόρφωση προς αυτούς αποτελεί λόγο αποκλεισμού.
 5. Το «Καλειδοσκόπιο» θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη φύλαξη και προστασία των έργων από οποιαδήποτε φθορά, δεν ευθύνεται όμως για απρόβλεπτη απώλεια ή καταστροφή τους.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Οι διαγωνιζόμενοι θα υποβάλλουν την συμμετοχή τους με τους εξής τρόπους:
 • ηλεκτρονικά μαζί με ένα συνοδευτικό επεξηγηματικό κείμενο (έως 100 λέξεις), ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας  έως και τις 22 Μαΐου στο email fwtodiagwnismos@gmail.com
 • Εναλλακτικά , μπορείτε να τις παραδώσετε στα χέρια μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω. (πρέπει να είναι τυπωμένες σε μέγεθος Α4)

Σημείωση: Για όσους τις παραδώσουν ηλεκτρονικά, το Καλειδοσκόπιο αναλαμβάνει τα έξοδα εκτύπωσής τους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 1. Κάθε υποψηφιότητα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού της.
 2. Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, αποδέχεστε πως είναι απαραίτητη η δημόσια εμφάνιση και έκθεση των επιλεγμένων φωτογραφιών.
 3. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης – έκθεσης – εκτύπωσης σε φωτογραφικό άλμπουμ, των φωτογραφιών τους για κάθε σκοπό, εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματος τους και παράλληλη ενημέρωση αυτών.

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι οργανωτές υποχρεούνται να ενημερώσουν όσους συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το μέρος όπου θα γίνει η έκθεση και η βράβευση, καθώς και να ενημερώσουν για τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά.

Οι οργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αναστείλουν το διαγωνισμό οποιαδήποτε στιγμή κρίνουν απαραίτητο, λόγω αδυναμίας διεξαγωγής του χωρίς καμία υποχρέωση προς τους συμμετέχοντες.

Πρόσωπα που θεωρούν πως θίγονται τα πνευματικά τους δικαιώματα μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλ. δ/νση fwtodiagwnismos@gmail.com

ΔΩΡΑ / ΒΡΑΒΕΙΑ

 1. Στο διαγωνισμό θα ανακηρυχθεί ένας νικητής με την παρακάτω διαδικασία: Οι φωτογραφίες, που θα σταλούν αρχικά θα εκτεθούν στο Φεστιβάλ του Καλειδοσκοπίου, που θα γίνει στις 24 Μαΐου στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και οι επικρατέστερες θα εκτεθούν για την ανάδειξη της νικήτριας φωτογραφίας στις 26 Μαίου στην «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι (Ελασιδών 6).

Το παραπάνω διήμερο και κατά τις ώρες των εκδηλώσεων του φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει την φωτογραφία, που του αρέσει και να κρίνει τον νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού.

 1. Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή, τα ονόματα δε που την αποτελούν δημοσιεύονται παρακάτω.
 2. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Καλειδοσκοπίου https://tokaleidoskopio.wordpress.com/
 3. O νικητής θα έχει εκτενές αφιέρωμα του έργου του στο επόμενο έντυπο τεύχος του περιοδικού, με μορφή η οποία θα συναποφασιστεί.
 4. Η βραβευμένη φωτογραφία θα δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιοδικού.

ΥΠΟΒΟΛΗ

Για να υποβάλετε τις συμμετοχές σας:

Ηλεκτρονικά η διεύθυνση είναι fwtodiagwnismos@gmail.com

Για παράδοση απευθείας στα χέρια μας μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο ίδιο mail ή στο τηλέφωνο 6939517970.

Οργανωτική Επιτροπή:

Βασιλική Βελώνα

Γιώργος Παπαματθαιάκης

Mενέλαος Γιαννόπουλος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s